بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Tuesday, November 9, 2010

Sembang Olok-olok Berisi.

Rasa rasa blog ni dah bersawang mcm bilik tv dekat hostel tu baru nak update agaknya.
Tak pon mcm remote control tv dekat dining hall yang tayang drama menangis Fasha Sandha kat TV1 hari hari.

Walaupun tak update lama, kes kena rejam dgn telur dgn air busuk & serbuk kunyit dalam tekak tu aku malas sentuh.
*hishh, bahaya la hilight benda2 mcm ni.
Bukan soal tu aku nak picit, eh tekan, skrg.
Pasal boifren2 sepah sepah berciciran pon aku tak mau sentuh.
Kes2 mcm tu blog nama "My Winkie Pinkie Life" & "Saya Cinta Mati Dia" setiap hari ada.

Nak cakap pasal ke-busy-an study dan "isu rasa-mcm-silap-amek-course" pon aku malas mention sini. Mak aku baca nanti kena marah.
Itu kalau mak. Dengar cerita skrg Lecturer pon dah suka baca blog student.
Ha, yang tu mcm mana pulak ?
Kalau isu "oh-i-got-alot-of-asgment-and-im-kononnya-focusing-on-my-study" lagi KARUT.
Kerja aku hebat2. Mana ada last minute. Sebab tu bila lagi 2 hari nak submit baru aku x tidur dekat 48jam.
Lecturer cakap ini kerja bersungguh sungguh. Tekun. XD

Cukup lah mengarut.

Isu aku nak cakap sekarang ni;

KENAPA AKU BORING NAK MATI SAMPAI RASA MACAM TERINGIN NAK SENTUH T-SQUARE & DRAWINGS YG AKU PERNAH MUNTAH2 TU DULU ?


P/S: Maher Zain cakap "Good things come to those who wait"
...
...
...
...
...
P/S lagi: IYAKAH ?? "MAHER ZAIN CAKAP......" haha. sikit2 maher zain.idola baru kah? Padahal !

8 comments:

@Fr!^n@ said...

IM BORED of being Bored too!! hahaha
good one..
update la sikit.. mish u lil kuzie.. :)

take care.. :>
xoxo

Akulah Shy. said...

hee. sorry klong ! eyda bz ): xsempat update ! oh btw, HPY BELATED BIRTHDAY TAU !

ah bu said...

eceh.
sudah aktif ka.
encik taboo.?

ah bu said...
This comment has been removed by the author.
@Fr!^n@ said...

Thank you muchie!!
Selamat Hari Raya Haji.. :)

Akulah Shy. said...

ahbu: suda active sikit la

kaklong: hee slmt haji juga.haha

♥Ku Nurul Husna♥ said...

wah wah . rindu t-square ! parah tu yang :P

well , im bored of being bored too !

Akulah Shy. said...

husnaaaa (: hee tu la i rasa klau senior baca mau kena luku jugak kpala i ni.:D