بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Saturday, February 5, 2011

LABU LESBIAN ??


Aku ada masalah personaliti sikit. Nak aku upah psychiatrist bayar RM150 sejam yang cuma tau cakap "Hm, ya saya faham." and "So apa perasaan awak sekarang?"
Aku ingat nak tukar course lah macam ni RM150 sejam ulang dua line tu saja. TUI ! Nenek angkat aku pon boleh buat !

Nak buat survey sikit, antara follower aku ramai2 ni yang sekor pon tak reti2 nak leave comment, (yes, hampa lah) ada yg tak suka bercinta ?
Please, soalan ni bukan utk sekutu "Emo Chenta" mahupun alliance "Saya Sayang Mak Saya"
Kalau anda pakai baju "Saya Indie" atau pernah memiliki baju mcm tu, tolong buang.
Kawan aku sorang ni, nama tak boleh kasi tau, memang hotsetap. Heart breaker kata WILL I AM. Kawan ni cakap dia dah hilang rasa nak bercinta. Apa barang bercinta, tak thrill !
(Sumpah bukan aku ! Apa ? Nak aku mengaku sebenarnya aku cerita pasal diri sendiri ?? Harapan !) HAHA

So amacam ? Ada rasa macam KAWAN aku ni lesbian ? Kalau betul, aku nak putus kawan cepat2 sikit. Seram pulak.

Google Image.

6 comments:

hussyleena said...

haha, relax la eda. feeling 'tak suka bercinta' tu kejap je. bercinta tu mmg lumrah manusia, tapi diharap di platform yg betul la. hoho.

anislee said...

ya ka lesbian? klo org cam aku pown les gak ka? no way!

kamal adzrie said...

ala....jgn la jd les....meh cne meh i jd bf u....

Akulah Shy. said...

-________-" kamal gila ! sapa nak kat u ?? hahahhahahaha

Akulah Shy. said...

kaklina: platform tu betul dah kot.JODOHOI, bila nak muncul ?

anis: haha tu la.kita mcm sesuai lesbo dua ja

anislee said...

cek xmaw! cek waras lg kot.