بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Saturday, January 29, 2011

Pendekatan Baru Blogging.

Dah seminggu dua aku fikir, nak kasi tukar pattern blogging ke ?
Pattern aku dah kurang femes kata orang. Aku takda hal kalau orang cakap tak best.
Tapi bab tak femes ni aku kena fokus sikit. Yelah, azam Tahun Baru Cina mau masuk itu Akedemi Fantachiah.
So macam mana ni ? Mau tukar kasi macam blog "My PinKy GiRLy DaiLy DiarYyY~" punya gaya ke ?
Dah buat seketul dua observation, memang blog alien mcm ni tengah naik. Dah masuk mainstream.

Pasal previous entry yang konon2 aku yg post tu, malas nak ungkit.Sumpah bukan aku yang post !
Aku mana tau cakap omputih ni. Opah aku cakap bahasa penjajah kasi BANZAI.
Tu pasal dia rendam Buku2 Teks Bahasa Inggeris aku dalam air tapai.
Poem2 leleh tu lagi jangan cakap. Copy paste buku Kesusasteraan Tingkatan 5 je. Tak payah letak copyright. Mudah

...
...
...
...

Apa aku buat ni ? Buang masa kat blog ni ? Perspective drawing mana ? Kurecolor pon belum sentuh lagi ? Kedai Xerox pon belum jejak lagi ?
Baik aku belah sekarang sebelum aku fail subject Part2 pulak.

4 comments:

Azran Azmi said...

kah kah.. sonok baca shy mbebel.

@Fr!^n@ said...

ececeecceh...
ni kira da malu la ni..bile baca balik the old entries..hahahah :P u are what u are.. dont be fake just be original.. :)

All the best ok.. sekali sekala tuka style blog ape salahnya kan.. :P bukan nak curi identiti or tak kuat pegangan.. cuma kadang2 bosan jua.. :P

Akulah Aqilah Itu said...

tak boleh blah air tapai. hahaha!

Akulah Shy. said...

an: haha call la shy tym tension lg, terus kna bebel.

kaklong: haha tu la kan ? malu gila bila baca post dlu2.tp nasib baik tulisan xda kecik besar.spelling TakDewW macAm niE keWw. hahaha

aqilah: nak air budu pon boleh