بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Saturday, February 19, 2011

Perang Dunia Ke-3: Old timer VS Newbies Photog

Ini isu serious. Blog pon mesti mau serious. Salah taip, mati aku kena hentam dgn Yakuza Photog. Semua kena serious. Hal beli camera mahal murah pon harus serious. SERIOUS !



Kalau berhenti gaduh hal2 Newbies in Photog ni, tak masuk syurga ke ?
Aku mau proposed dekat Najib, buat Jabatan baru: "Kementerian Hal Ehwal Melayu-sama-melayu-Gaduh-pasal-photog"
Amacam ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
BILA NAK MAJU WOI !


RUJUKAN: -these are the hilights comments.some are really brainy, some are just "Malaysians". and cheap models in mesia ? Be hot, be sexy (going nude would be a bonus), natural beauty is not must, nice legs, credits go to big boobs. Anda memiliki kriteria di atas ? Kami mahu anda ! -____-"
-photoshop is always my SOS call for imperfections yang digital photo professional tak boleh buat. Wa sakali puunn tak pernah kantoi puunn !
-Which is better, tudung muslimah lilit2 kepala, make up tebal, pose for camera or cheap models, over-exposed body, make up tebal too and pose for free ? Tak sah solat ke kalau perempuan hot nowadays tak jadi model free ?

THUMBS UP: "wikifan", "not a photographer, just a reader", and "manueng"

7 comments:

b@by ph@t said...

so mlysian..ntah pape..bnde cm2 pun nk gado~

Azran Azmi said...

ahha. ni mcm penerangan kepada velog sy en.. good job shy. love u larh.
i xreti nk karang. kah kah.

Akulah Shy. said...

baby phat: kan ? klau kau ckp pasal student2 msia yg dkt arab tu xpe lah jgk. ni, alahaaai, bila nak matang ?

an: aah mmg tgk dr blog an pon. tah kenapa laaaa dah xde bnda lain ke nak gado ? mamat tu pon, dah xda benda lain ke nak bikin isu ?

Aflina Affandi said...

Typical person la tu . Taktau ape2 nak hentam orang pulak -.-

Aflina Affandi said...

Typical person la tu . Taktau ape2 nak hentam orang pulak -.-

ah bu said...

haha.
edit photoshop jd isu?
LOL.

Akulah Shy. said...

Aflina: Isu dia, the blogger posted gambar tulis "U're not a photographer, u just own an overpriced camera."

ahbu: smua ni mmg prngai plain Malaysians. dah xda better things to gaduh ke ? isu dunia ke apa