بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Wednesday, December 15, 2010

Bertukar angin. Target baru!

Result first semester. Macam nak mencarut pon ada. Tapi sebab paper yang fail tu Fundamentals of Islam, setakat terdaya, aku lawan kerut dahi dengan Ibu. Lawan mengeluh lagi tak payah nak mention lah sesak nafas dia macam mana.
Overall pointer, nasib baik lulus. Kalau tiba2 Dean List memang server student portal UiTM tu kena tukar baru.
Title entry cakap target baru.Ini target baru aku:

Tahun baru, azam baru.
Malas cakap banyak. Baik aku blah sebelum korang tuduh aku berangan gaya syaitan.

3 comments:

b@by ph@t said...

ak pun ske gler BMW X6 nieyh..lwa sgt!! tp mhal ouh..huhu

Akulah Shy. said...

haha mahal tu yg best tu.klau dpt laki pkai x6 ni mmg xlepas lah kan.;D

ah bu said...

i pki ;D