بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Saturday, April 18, 2009

Is 10 years alooong time ?


EMO time !
for me 10yrs isnt a long priod of time.i got my 1st bestie [ sabreena] when i was 7.
we owwnn the world.the universe.our own world.
we were like couples who we're in loove.
we hv a date every evening.either at my hse or hers.
tat frenship last for a decade [decade=10yrs kan ?] LOL.
n aft tat [ which is now], idk wht hapen n now i lost it
most of my other frens said "if she act lyk tat n tergamak do tat to u evendoe u've been her shoulder to ccry on fer 10yrs , then da frenship is worth down da drain."

act , i do noe wht hapen.there's tis B who's envy of our frenship.
she's willing 2 do anytg to
'push me out of da frame'
she told my bestie tat im back-stabing her n unfortunately , my bestie trust her.
but she'll nvr noe tat i'll nvr stab bhind her back.
i was alwys thre fer her when she's down.i care abt her
i will alwys b there to soothe her.
she owe me afew hundrds bucks but i nvr ask her to pay bck.
i nvr forget her bday presents.i throw her a party at sch las yr.
n i USED to respect her.cz she used to b da kind of gurl tat nvr care wht others say.
nvr get offended of wht ppl fitnah her.nvr bad mouth abt ppl who hated her.
nvr gossiping abt others secrets.

n tis bitch is now her "new-bestie" n tis bitch dun even noe when's her bday.
tis bitch nvr thre fer her.she told me tat herself las month when she hd a problm w her fmli.
she texted her to xpres her feelings n tat B said "padan muka."
n she stil blve tat B care fer her now ? WTF.she said "mana taw skg dia xcamtoh dh.myb tym toh dia 10cen"
OMG OMG.ya rite lahh ! aku kalo 10cen , dia dtg kt aku nk luahan aty , aku tapena lyn cmtoh !
idk WTH does tis B wants.myb she's tooooo dsperate fer a fren cz every1 noes she likes to talk bhind ppl backs.
she act lyk she's so damn perfect while she's not even close.
pal-stealer.jz when i tot evrytg is geting beter, tis hapens.


si B ni dulo kwn aku.rpt lar jugakk.tp aku taw dia kutok blkg aku.
mmg prngai dia cmtoh.aku pon wut xheran.tp 1day , dia tengking sabreena.
suma sbb sabrena tya dia psl asgmnt yg kami kna wut.groupwork.nk kna anta.tp B blom siapkn bhgian dia.
sabreena pon bengang lar dh kna tgking bila kita tya elok2.
aku pon cangak lagy , dfend sabreena.tp aku ckp elok2.cuba nk calmkan 2-2 org.
namun aku xbjaya.depa gado trok smpai smggu.tym toh aku belah sabrena lahh.bestie aku
tym toh sabrena gto aku B dok msg dia mlm2.cam nk baek blk.
msty lahh nk baek blk.B dh tada kwn dlm smggu toh.
tp sabrena ckp kalo baek blk pon dia TAKAN rpt nan B cm dulo.
n tah cana tba2 1ari depa baek gyla.smpai ditched aku.
aku pon tataw pasepa.tp da kwn aku gto aku , B ni dok sebar fitnah psl aku.
smpai rmai org tamaw kwn nan aku.nsb baek kwn aku ni mmg taw prgai B.
n xcya ckp dia.so skg lm clas aku ada sorg ja kwn.kwn yg aku xsgka bule rpt.
tbaa2 tlg aku msa aku susa.cmni lahh KAWAN

si B ni lak , aku tataw pa yg dia nk.dia nk kwn ? blmbk org laen.
npa nk kwn aku gk ? bestie dia yg lama dia tglkan.tphm aku
dia jles kot.;DD ahha.xDD
bila aku kwn nan org, aku eklas kwn.n aku engat org pon eklas kwn nan aku.
rupanya x.tah papa lahh mnusia skg.*sigh*

4 comments:

Naddia :) said...

babe. i follow blog u. add shout box la. senang nk bertegur sape. hehe :P

ah bu said...

haha.
i slalu dgr girls fite cmnih.
n idk y girl nih act like diz.
1st thing i think maybe bcoz of jelous kot.
haha..panas bontot tgk org laen senang.
adoi2.. kipas la bontot tuh ape susah hehe...
hihi..abaikn diew.ramai lg new friend out there.
waiting stylo babe like u kot..
haha..

p/s: im joking ... ;O

Anonymous said...

okelah.thx oke syaida yg pena jd best fwen aku.aku pna syg hg,syg ena.tapi aku tataw napa bnda nyh jd.aku try cakap ngn hg.tapi sbb salah aku besar sgt,daty hg xley tima.semua salah au.aku lah yg buruk.semua org taska.oke,aku cma ley tima.yea aku bitch 2.aku xpena terlintas nak pggl hg bitch wlupun sometyme aku ada taska.thx utk ena jgk sbb bg aku happy stiap ary.aku xkan kcou da hbungan hmpa sebab hg aggp aku la pengacau tuh.aku xpena jeles ngan idop hg even hidop aku mmg xseberapa.aku xrapat ngan sapa2.aku mmg jht dari hg.sory kalou aku da rmpas kwn hg.tapi aku nak bt cena.hg tggl ena.takan aku nak bia dy sorg2.idop aku mmg tapena best.org sekeliling xpena rapat ngan aku.aku cma ada hg ngn ena dlu.aku anggap hg ngn dy best fwen aku.tapi xpalah kalou xbole tma kwn yg ska kutuk blkg mcm aku.aku mntak maaf.aku salah.aku xmntak hg kwn balek ngn aku.sbb aku ska kata blkg hg.thx 4 everything yg hg pena bg kat aku.especially happiness yg hmpa bg kat aku yg aku xdpt kat tempat laen.

Anonymous said...

:)

manusia mempunyai perangai yg berbeza..

anyway u strong.

susah nak cari neil amstrong mcm u nie.. :p