بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Thursday, April 23, 2009

Friends are "TORA DATANG LAGII !"

Does goodfriend exist?

Does goodfriend exist?

Does goodfriend exist?


Mungkin bagi orang lain soalan ini tak pernah wujud dlm minda hampa.
tapi bagi aku ini la yg tengah BERPUSING PUSING macam mamak pusing roti canai.
Pening sebenarnya pikiaq benda ni lama2.

Ya betul tekaan anda ! 0.2 markah untuk Cik Pandai Meneka ni.;D
memang pon, aku still x dapat handle masalah dlm blog lepas.
sebabnya, bila difikirkan balik, x perlu kot aku usaha baik dgn bestie aku tu.
dia dah anggap bitch itu mcm bestie dia.aku pon dah ada kawan baruu.
[OH YEAH ! 2.51 markah utk Aku cuz dapat kawan baru !]
So , DING DONG [bunyi mcm DING DANG ja] ! masalah SELESAIH.

Cakap pasal DING DANG, u ol yang baya aku or tua dari aku confirm taw pasal DINDANG kan?
[yg mcm 'TORA dtg lagi!' tu] Aku suka coklat tu masa kecik2 dulu.
Ampun lah terkeluar tajuk sikit.Masuk balik ..

Apa yg aku cuba sampaikan, nak cari kawan samalah mcm beli DING DANG.
masa awal2 kita x taw hadiah apa nak dpt.mainan mcm mana? ada byk mainan.
adakah mainan yg kita harapkan? lama2 bila dah bukak mkn sampai licin baruu kita taw.
kalau mainan tu mainan yg kita harapkan, thk GOD lah.
tp kalau bukan? mesti devastated gila2 an ?
cuz kita dah habiskan 3kupang yg kita usaha x mkn seminggu nk beli benda alah tu.
tapi disebabkan syg punya pasal, kita x buang.kita main jugak.
lama2 bila dah lingkup nak buat apa? nk buang syg.x buang menyemak.
so itu lahh situasi [promote bunkface lak.;D] aku skg.

2 comments:

ah bu said...

bukan 6kupang ke?
2mingu xmkn woah.

ubaitionally said...

huhu.
ur rite.
btw,i luke ding dang gak~.
ngee~~
dlu nangis lau g kedai runcit ta dpt mende alah tu.
hhahahaha