بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Thursday, May 26, 2011

Kes Nyanyok Paling Hebat!



Since cuti sem dah nak habis, ritual paling biasa mintak duit Ibu beli stock toiletries.
Minyak direct aku kena isi sendiri. Ingat dapat pau Mimi, adik wanita (dah baligh ok), mcm dulu-dulu.
Tapi sejak2 dah baligh ni fikiran dah matang makin kedekut pulak.Heish.
Pergi Watson time2 mcm ni memang ratus2 habis. Akak Watson Alor Star tak bodoh mcm Akak Watson Ipoh pulak. Trick konon tak bawak member card langsu
ng tak lut.
Eh alamak ex school mate aku kerja situ pulak. Sorry2 awak tak bodoh pun. Orang lain yg bodoh.

Kali ni cerita suka-suka jadi masa dalam kereta.

Aku: Mimi ! Cepat dah pukul 9 kedai katup satgi oi. Make up la lama mana pon K.Eda jugak yang cantik.
Mimi: Sat la. Nak kunci pintu. Nak harap K.Eda, hm, memang pencuri masuk buat mcm rumah sendiri la.Aku: Oh ihik ihik ihik. *sambil jari kat mulut mata jadi kecik bajet comel*
-after 15 minute atas jalan-
Aku: Ambik rm1.50 dalam purse Mimi eh bukan, purse K.Eda bayar parking sat.
-mimi tengah gelabah baru nak sikat rambut pakai bedak bagai-
Mimi:.............................................YA ALLAH ! KAK EDAAAA !!
Aku: Apa ? APAAA ? YA ALLAH AKU LANGGAR MAKCIK TUA BAWAK BABY KA ??
Mimi: Bukan ! LAGI TERUK DARI TU !!
Aku: Oh tidak ! Jangan cakap JUSTIN BIEBER NAK DATANG MALAYSIA LAGI ?!
Mimi: Bukan !!
*eh apa yg lagi kiamat daripada JB dtg Malaysia?*
.
.
.
.
.
Mimi: MIMI TAK BAWAK KASUT !!



P/S: Jangan sesekali lupa kasut anda kalau taknak kena pakai sandal mak anda yang jenis dah sedia ada dalam kereta tu.

3 comments:

ASaDa RyutaRo said...

mekap punya lawa, sekali pakai selipar besar gedabak. hambik.. nak sangat cepat2 tadi.. tak! act kakak dia yang patut d salahkan. hahaha..

Akulah Shy. said...

eh kakak dia sangat cantik dna x perli make up banyak2. hahaha. mslhnya bukan kasut gedabak. size okay, sense of fashion tu zero sikit la

Akulah Shy. said...

*dan x perlu