بِسْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ الرحيم

Monday, January 11, 2010

Karangan Kosong 18 minit.

Sejak kebelakangan ni aku takda apa apa nak tulis.Memang sumpah boring gila.Semalam aku terlintas kat page seorang mamat ni punya blog.Dia buat satu konsep blog baru dlm aslah satu post dia iaitu mem-blog tanpa ada arah tujuan dan hanya tuis apa yg terlintas tanpa menggunakan bacspace dan dilarang berehenti tulis or taip.aku suka konsep dia.so aku bila tiasa ahh apa ni syik silap taip ja.okayy rupa nya baru aku taw konsep ni memamng sangat susah.harini aku pergi makan lunch setelah bangun tidur pukul 1 tgahari.bukan salah aku sebab au ishh aku mmg suka tidur lewat dan bangun pon lewat.aku sebenarnya xtaw apa nak tulis tp disebabkan xnak kalah dgn ga,e eh ga,e eh dok silap tulis ja hisshh.disebabakan xmaw kalah dgn game / konsep ni so aku pon carry on dgn cerita gy takda gaya dan apa aku nak cakap td ha ? oh yaa haha aku boleh lupa pulak.hahhaha okay ini satu lagi cara nak menipu dlm game ini.gelak dan bebel smtg yg x betul juz sebab nak cari point utk cakap tanpa memberhentikan jari menaip.hahaha ahh aku tipu lagi.ok sekarang aku dah taw kau eh kau plak.aku dah taw nak tulis apa.aku nak cakap pasal event bulan january selepas bz dgn wed ibu bulan december aritu.aku sekarang baru nak buat lesen.n semalam aku dah buat test computer.sebab xnak bagi nampak mcm aku tiru so aku pon buat2 mcm aku salah 7.so au dapat 43.ok aku dah xtaw nak cakap apa.dah bebelas belas minit tangan aku menaip nonstop.n aku rasa mcm bodoh pulak buat post mcm ni walaupun sebenarnya sangat seronok.so aku malas nak carry on cz nanti semua folowers akan rasa bosan dgn blog aku n lama2 blah oh thats why aku x dpt comment banyak agaknya this lately.okay so aku akan stop sekarang.yess akhirnya aku berjaya walaupun x seronok post kali ini.terima kasih

P/s: ini seua eh semua disebabkan aku dah lama biar blod ini bersawang n semua kawan sudah mula bertanya so aku buat mcm ni.haih too much au au au semua sebab nak taip aku tp huruf k x lekat

4 comments:

c-boz00 said...

akupnnktrytaipxbrnti2cmnigakweiawtdhjdpelik2ni.,akudhstrtxphmfdhwei.....

Akulah Shy. said...

hish jgn lah x selang or space lgsg plak.kena space gk cuma jgn stop jari dari menaip.haha.aku suka buat2 gelak bila tulis cmtu cz nk cari ilham utk ayat sterusnya ahahaha

shafri said...

bagoih2.. haha.. i kna cba gak nih... adoighh.. haha cilap eja laaa... haha

Akulah Shy. said...

silap eja no backspace2 ok